Vacature: zorgkundige

Ben je op zoek naar een job waarin je jouw liefde voor de zorg kan laten zien? Voor onze verschillende woonzorgcentra zijn we op zoek naar zorgkundigen.

Rol in de organisatie

Samen met je collega’s creëer je een warme en veilige woon- en leefomgeving voor onze bewoners. Je ondersteunt hen bij de activiteiten van het dagelijks leven, afhankelijk van hun zorgbehoefte. Je observeert de verandering in de zorgbehoefte doorheen de tijd en maakt hiervan een rapportage op om de kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Je staat in voor de lichaams- en huidverzorging, de comfortzorg en de preventieve verzorging van de bewoners met een zorgbehoefte. Je helpt bewoners bij de inname van geneesmiddelen en samen met  de verpleegkundigen volg je afwijkende symptomen of risico’s voor vallen, verwondingen…op. Je bewaakt de algemene toestand van de bewoner en volgt dit nauwlettend op.

Je werkt nauw samen met de familie, mantelzorgers, vrijwilligers en andere professionals zodat de bewoner in de beste omstandigheden zijn persoonlijk leven kan verder zetten. Je aarzelt niet om verantwoordelijkheid op te nemen en overleg te plegen met je collega’s.

Je stimuleert bewoners om te bewegen en stemt de dagbesteding af op hun interesses en individuele noden. Jouw actieve bijdrage aan een prettige woonomgeving en huiselijke sfeer in het woonzorgcentrum is cruciaal. Je zoekt naar creatieve oplossingen of verbeteringen, die een meerwaarde betekenen voor onze bewoners.

Dus, wil jij je interesses en talenten verder ontwikkelen binnen je werkomgeving en écht een verschil maken voor onze bewoners? Zoek je een werkomgeving dicht bij huis, die je bovendien uitdaagt om nieuwe wegen te bewandelen en oplossingen te zoeken die een meerwaarde bieden voor onze bewoners? Solliciteer dan nu!

De ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en flexibele collega. Werk jij graag nauw samen in een multidisciplinair team, maar kan je ook zelfstandig oplossingen zoeken? Draag jij kwaliteitsvolle zorg hoog in het vaandel en kan jij op een verbindende manier met elkaar communiceren? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Plaats in de organisatie

Als zorgkundige kom je terecht in 1 van onze woonzorgcentra (Aymonshof, of De Cocon) en sta je samen met een hecht team in voor grote en kleinere taken die écht het verschil maken voor onze bewoners.

Stad Dendermonde is op zoek naar voltijdse of deeltijdse, dag of nacht zorgkundigen

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Een deeltijdse of voltijdse functie in contractueel dienstverband
 • Een aantrekkelijke verloning (IFIC 11)
  • voor een deeltijdse functie: vanaf 1 283 euro bruto/maand, maximaal 1 643 euro bruto/maand.
  • voor een voltijdse functie: vanaf 2 566 euro bruto/maand, maximaal 3 286 euro bruto/maand.
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,35 euro/km.
 • Je kan je voordelig aansluiten bij onze hospitalisatieverzekering.
 • Maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag.

Interesse?

Solliciteer door je cv, motivatie en kopie van jouw diploma/visum te bezorgen via vacatures@dendermonde.be. We contacteren jou zo snel mogelijk.

Graag vermelden of je voltijds of deeltijds wenst te werken.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Cyriana Keppens personeelsdienst team selectie en rekrutering via 052 25 10 66.

Dit artikel werd gepubliceerd op 26 november 2020.