Vacature: keukenhulp - tijdelijke functie

Werk je graag in een grootkeuken? Ben je klantvriendelijk en een echte teamspeler?

Plaats in de organisatie

Als keukenhulp kom je terecht in de centrale keuken. Samen met het keukenteam sta je in voor een goed verloop in de keuken.

Rol in de organisatie

Als keukenhulp sta je in voor de verdeling van de maaltijden op de afdelingen van het woonzorgcentrum en sta je in nauw contact met de bewoners.

Niet alleen algemene keukentaken zijn jouw verantwoordelijkheid, ook onderhoud van materiaal is belangrijk. Jouw werkplaats is altijd proper en materialen berg je met de nodige zorg op. Daarbij sta je mee in voor het onderhoud en reinigen van de keuken. Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en volgt strikt de HACCP- en veiligheidsnormen na. Je ruimt af en doet de afwas.

Veiligheid is uiteraard belangrijk daarom neem je verantwoordelijkheid en zorg je dat deze taken altijd op een veilige manier gebeuren voor jezelf, collega’s en klanten. Je voert keukentaken nauwkeurig en gestructureerd uit en houdt altijd rekening met de veiligheidsmaatregelen.

Je werkt één op twee weekends en je wordt ingezet tussen 7u en 19u.

Indien nodig, spring je bij om maaltijden extern te leveren via transport.

De ideale kandidaat?

Als keukenhulp werk je graag in een grootkeuken. Je bent klantvriendelijk, beleefd en behulpzaam. Je kan goed Nederlands schrijven, lezen en spreken om etiketten en maaltijdfiches correct te begrijpen. Bovendien ben je een echte teamspeler en werk je graag nauw samen met je collega’s in de keuken. Tot slot verwachten we dat je nauwkeurig, proper en snel kan werken. Kan je ook zelfstandig en georganiseerd werken? En ben je flexibel in uren en taken? Stel je zeker kandidaat.

Ons aanbod

 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé (geen verlof mogelijk tijdens de kerstperiode)
 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod
 • Een deeltijds vervangingscontract (19u of 30u24 verspreid over 5 dagen)
  • Halftijdse werkuren (19u): 7u30-13u30 of van 15u-19u 
  • 30u24 werkuren: 7u30-14u09 of van 12u21-19u
  • Je werkt één op twee weekends en je wordt ingezet tussen 7u en 19u
 • Een aantrekkelijke verloning door een combinatie van IFIC loonschalen 4 en 5
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,27 EUR/km
 • Maaltijdcheques van 6EUR per gewerkte dag
 • Mogelijkheid om je aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering
 • Vele voordelen en kortingen via GSDv

Interesse?

Bezorg ons jouw cv en motivatiebrief via vacatures@dendermonde.be en we contacteren je zo snel mogelijk. Zet zeker in je mail voor welke functie je solliciteert!
 

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Annelies Van Doren, personeelsdienst - team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052 25 10 84. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Melanie Van Clapdurp via melanie.vanclapdurp@dendermonde.be
Dit artikel werd gepubliceerd op 17 november 2023.