naar top
Gemeente Dendermonde

De UiTPAS: hoe werkt het?

UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten kunt deelnemen. Kortom, UiTPAS is je toegangsleutel tot vrije tijd! 

Maak je uitstappen nog leuker: haal je eigen UiTPAS en geniet van extra voordelen!

MET EXTRA VOORDELEN

Met UiTPAS spaar je punten wanneer je deelneemt aan een activiteit. De gespaarde punten ruil je in voor mooie voordelen, zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget... Ontdek hier welke voordelen je allemaal kan krijgen!

VOOR IEDEREEN

UiTPAS staat op naam. Elk gezinslid heeft dus een eigen pas nodig. Een UiTPAS kost 5 euro. Wie minderjarig is, betaalt slechts 2 euro. De UiTPAS blijft onbeperkt geldig. 

Breng de identiteitskaart of kids-ID mee van de personen voor wie je een UiTPAS wenst te kopen.

UiTPAS KANSENTARIEF

Inwoners van Dendermonde met een laag inkomen kunnen na een inkomensonderzoek een gratis UiTPAS krijgen. Op vertoon van je UiTPAS aan kansentarief krijg je korting bij deelname aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders. Een UiTPAS met kansentarief is gratis, maar moet elk jaar opnieuw worden verlengd. Klik hier voor meer info over UiTPAS kansentarief en de voorwaarden.  

UiTPAS APP

Wil je contactloos UiTPASpunten sparen? Dit kan via de UiTPAS-app.

Download de app gratis in de App Store of de Google Play Store. Koppel eenmalig je UiTPASnummer aan de app en je kan meteen van start gaan! Je spaart punten door de QR-code op de spaarzuil te scannen met je smartphone.

VERKOOPLOCATIES

Je kan een UiTPAS kopen bij:

Contact

Cultuurloket

Gebouw
Cultuurhuis Belgica
Adres
Kerkstraat 249200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052 46 81 30
E-mail

Woensdag op afspraak.