naar top
Gemeente Dendermonde

Sociaal Restaurant TVORK

De federale overheid legt verstrengde coronamaatregelen op, waaronder een tijdelijke sluiting van de horeca. Ook Sociaal Restaurant TVORK is gebonden aan deze maatregel, waardoor het restaurant sluit van 19 oktober 2020 tot wanneer er een versoepeling van de maatregelen wordt toegestaan. 

Klanten kunnen ter plekke niet meer komen eten, maar kunnen wel een maaltijd komen afhalen. Zo kunnen zij ook thuis van een lekkere en versbereide maaltijd genieten.

Vanaf 10 mei 2021 kan er tussen 13.30u en 15.30u opnieuw een drankje of ijsje genuttigd worden op het terras.

Sociaal Restaurant TVORK biedt elke werkdag van 11.45 tot 13 uur gezonde maaltijden voor iedereen, ongeacht woonplaats, inkomen of leeftijd. Dagelijks bieden we 2 menu's aan een democratische prijs (sociaal tarief). Je kan de menukaart downloaden onderaan deze pagina (zie Downloads). 

Maaltijd reserveren?

Je moet voor 10 uur jouw maaltijd reserveren. Dit kan via 052-20 02 41 of via reservatie.tvork@ocmw.dendermonde.be

Prijs?

Volwassene: 8 EUR (met verhoogde tegemoetkoming 5 EUR)
Kind: 4 EUR (met verhoogde tegemoetkoming 3 EUR)
Soep + broodje + beleg: 5 EUR (met verhoogde tegemoetkoming 3,50 EUR)

Meer details vind je in de downloads.

Cafetaria en andere activiteiten

Is elke dag open van 13.30-16 uur. Je kan hier thee, koffie, frisdranken en ijsjes verkrijgen. Bij bepaalde gelegenheden serveren we ook pannenkoeken of wafels. Bij goed weer kan je genieten op het terras met uitzicht op de speelheuvel en proeftuin. Kinderen kunnen er in alle veiligheid spelen in de afgesloten tuin.  

Leerwerkplaats

Het Sociaal Restaurant is een leerwerkplaats waar mensen tewerkgesteld worden die niet, of nog niet, terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Zij worden opgeleid en voorbereid op een volwaardige job in onderhoud of horeca.

Je kan bij ons ook terecht voor:

Contact en openingsuren

Sociaal Restaurant TVORK

Adres
Vijfde Januaristraat 199200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-20 02 41
E-mail
Vandaag open van 11.15 tot 14 u.
Morgen gesloten

Door verstrengde coronamaatregelen is er een tijdelijke sluiting van de horeca. Ook Sociaal Restaurant TVORK is gebonden aan deze maatregel, waardoor het restaurant sluit. 

Klanten kunnen ter plekke niet meer komen eten, maar kunnen wel een maaltijd komen afhalen.  Meer info in het nieuwsbericht.